Selvbetjeningsmuligheder for data

Hvis du vil sende en anmodning vedrørende databeskyttelse direkte til Perplexity, kan du gøre det på en af følgende måder:

Mulighed 1: Brug selvbetjening til eksport eller sletning af data (anbefales)

Du kan selv eksportere eller slette dine data i dine kontoindstillinger.

Sådan eksporterer du dine data:

Sådan sletter du din konto og dine data:

Vigtigt: Annuller eventuelle aktive abonnementer, før du sletter din konto, så du ikke bliver opkrævet efter sletningen.

  • Log ind på din Perplexity-konto.
  • Gå til https://www.perplexity.ai/account/details, eller klik i nederste venstre hjørne, og vælg Min konto.
  • Rul ned til bunden af siden, og vælg Slet konto / Få mere at vide.
  • Læs oplysningerne i pop op-vinduet, og bekræft sletningen.

Mulighed 2: Indsend formularen til dataanmodninger

Du kan også sende en anmodning vedrørende databeskyttelse til vores team via vores formular til dataanmodninger.

Nedenfor finder du yderligere detaljerede vejledninger i, hvordan du kan slette forskellige typer data i din konto.

Sådan sletter du lokale Comet-data

  • Åbn Comet → Indstillinger → Privatliv og sikkerhed → Slet browserdata.
  • Vælg et tidsinterval.
  • Vælg de datatyper, du vil fjerne.
  • Bekræft sletningen.

Denne handling rydder kun lokale data. Den påvirker ikke din Perplexity-konto eller dine synkroniserede indstillinger.

Er du nysgerrig efter, hvad der gemmes lokalt? Du kan finde et komplet overblik over lokal datalagring her.

Fuldstændig sletning af din Perplexity-konto

VIGTIGT: Annuller dit Perplexity-abonnement, før du sletter din konto, så du undgår opkrævninger efter sletningen.

Du har to muligheder for at slette din konto fuldstændigt.

Slet selv din Perplexity-konto

Du kan starte sletningen af dine data direkte fra dine kontoindstillinger uden at skulle kontakte support eller sende en separat anmodning.

  • Alle konto- og personoplysninger slettes permanent efter 30 dage. I denne periode forbliver kontoen deaktiveret og planlagt til sletning.
  • Efter 30 dage kan sletningen af kontoen ikke fortrydes.
  • Hvis du logger ind igen med den samme e-mailadresse efter 30 dage, oprettes der en ny, tom konto, og dine tidligere data bliver ikke gendannet.
  • Hvis du logger ind på din konto med den samme e-mailadresse, inden der er gået 20 dage, annulleres din anmodning om sletning af kontoen automatisk.

Sådan sletter du kontoen:

  • Log ind på kontoen via websitet perplexity.ai, og gå til https://www.perplexity.ai/account/details, eller klik i nederste venstre hjørne, og vælg derefter Min konto.
  • Rul ned til bunden af siden, og find Få mere at vide.
  • Der vises et pop op-vindue, hvor du kan bekræfte sletningen.

Anmod om sletning af din Perplexity-konto

Vi er klar over, at du måske foretrækker, at vi står for sletningen, eller at du udøver dine rettigheder vedrørende databeskyttelse i overensstemmelse med GDPR’s ret til sletning og lignende regler.

Hvordan kan jeg stoppe sletningen af min konto?

Hvis du vil stoppe sletningsprocessen, skal du blot logge ind på din konto igen inden for 20 dage efter, at du har startet den. Det forhindrer, at din konto bliver slettet. Efter 30 dage kan sletningen af kontoen ikke fortrydes.

Sletning af dine Perplexity-data

Sletning af alle dine tråde

Hvis du vil fjerne alt indhold fra trådene i din konto uden at slette selve kontoen:

  • Gå til https://www.perplexity.ai/library.
  • Klik på ikonet for flere muligheder […] (tre prikker) øverst til højre.
  • Vælg “Slet alle tråde”. Denne handling kan ikke fortrydes.

Sletning af bestemte tråde

Sådan fjerner du en enkelt tråd eller et bestemt opslag, som du har oprettet:

  • Gå til https://www.perplexity.ai/library.
  • Klik på ikonet for flere muligheder […] (tre prikker) ud for den tråd, du vil slette. Du kan også åbne den pågældende tråd, klikke på ikonet for flere muligheder og vælge “Slet”.

Sletning af et bestemt Space

Sådan sletter du Spaces, Pages eller enkelte tråde:

  • Klik på det Space eller den Page, du vil slette.
  • Klik på de tre prikker (…) ud for titlen, og vælg Slet.
  • Bemærk, at vi beder dig bekræfte, at du vil slette indholdet. Denne handling kan ikke fortrydes.

Sletning af en bestemt fil eller et bestemt billede

Filer opbevares som standard i 30 dage. Hvis du vil slette uploadede filer, skal du slette hele tråden. Læs mere om opbevaring af filer her.

Du kan læse mere om, hvordan Perplexity håndterer dine data, i Perplexitys hjælpecenter.