אפשרויות נתונים בשירות עצמי
כדי להגיש בקשה בנושא פרטיות נתונים ישירות ל-Perplexity, אפשר לעשות זאת באחת מהדרכים הבאות:
אפשרות 1: ייצוא או מחיקה של הנתונים בשירות עצמי (מומלץ)
אפשר לייצא או למחוק את הנתונים שלכם בעצמכם דרך הגדרות החשבון.
כדי לייצא את הנתונים שלכם:
- היכנסו לחשבון Perplexity שלכם באתר.
- עברו אל https://www.perplexity.ai/account/details.
- לחצו על ייצוא הנתונים שלי.
- תקבלו הודעת אימייל עם קישור להורדת הנתונים שלכם.
כדי למחוק את החשבון ואת הנתונים שלכם:
חשוב: יש לבטל כל מינוי פעיל לפני מחיקת החשבון, כדי שלא תחויבו לאחר המחיקה.
- היכנסו לחשבון Perplexity שלכם.
- עברו אל https://www.perplexity.ai/account/details, או לחצו על הפינה השמאלית התחתונה ובחרו החשבון שלי.
- גללו לתחתית הדף ובחרו מחיקת חשבון / מידע נוסף.
- קראו את המידע בחלון הקופץ ואשרו את המחיקה.
אפשרות 2: הגשת טופס בקשת הנתונים
אפשר גם להגיש בקשת פרטיות לצוות שלנו באמצעות טופס בקשת הנתונים.
בהמשך תמצאו הוראות מפורטות נוספות למחיקת סוגים שונים של נתונים הזמינים בחשבון שלכם.
איך מוחקים נתונים מקומיים של Comet
- פתחו את Comet ← הגדרות ← פרטיות ואבטחה ← מחיקת נתוני גלישה.
- בחרו טווח זמן.
- בחרו את סוגי הנתונים שברצונכם להסיר.
- אשרו את המחיקה.
פעולה זו מוחקת רק נתונים מקומיים. היא לא משפיעה על חשבון Perplexity שלכם או על הגדרות מסונכרנות.
רוצים לדעת מה נשמר באופן מקומי? סקירה מלאה של אחסון הנתונים המקומי זמינה כאן.
מחיקה מלאה של חשבון Perplexity
חשוב: יש לבטל את מינוי Perplexity לפני מחיקת החשבון, כדי להימנע מחיובים לאחר המחיקה.
יש שתי דרכים למחוק את החשבון באופן מלא.
מחיקה עצמית של חשבון Perplexity
אפשר להתחיל את מחיקת הנתונים ישירות מהגדרות החשבון, בלי לפנות לתמיכה או להגיש בקשה נפרדת.
- כל נתוני החשבון והנתונים האישיים יימחקו לצמיתות לאחר 30 יום. במהלך תקופה זו החשבון נשאר מושבת ומתוזמן למחיקה.
- לאחר 30 יום, לא ניתן לבטל את מחיקת החשבון.
- אם תתחברו שוב עם אותה כתובת אימייל לאחר 30 יום, ייווצר חשבון חדש וריק, והנתונים הקודמים שלכם לא ישוחזרו.
- אם תיכנסו לחשבון שלכם עם אותה כתובת דוא״ל לפני תום 20 הימים, הבקשה שלכם למחיקת החשבון תבוטל באופן אוטומטי.
שלבי מחיקת החשבון:
- היכנסו לחשבון דרך האתר perplexity.ai ועברו אל https://www.perplexity.ai/account/details, או לחצו על הפינה השמאלית התחתונה ובחרו „החשבון שלי”.
- גללו לתחתית הדף כדי למצוא את מידע נוסף.
- יופיע חלון קופץ שבו תוכלו לאשר את תהליך המחיקה.
בקשה למחיקת חשבון Perplexity
אנחנו מבינים שייתכן שתעדיפו שנטפל במחיקה בעצמנו, או שאתם מממשים את זכויות פרטיות הנתונים שלכם, בהתאם לזכות למחיקה לפי ה-GDPR ולתקנות דומות.
- עברו לטופס בקשת פרטיות נתונים.
- כשתתבקשו, בחרו „מחיקת הנתונים האישיים שלי”.
איך אפשר לעצור את מחיקת החשבון?
אם ברצונכם לעצור את תהליך המחיקה, פשוט היכנסו שוב לחשבון שלכם בתוך 20 יום מתחילת התהליך. כך החשבון שלכם לא יימחק. לאחר 30 יום, מחיקת החשבון היא בלתי הפיכה.
מחיקת הנתונים שלכם ב-Perplexity
מחיקת כל השרשורים שלכם
כדי להסיר את כל התוכן מהשרשורים בחשבון בלי למחוק את החשבון:
- עברו אל https://www.perplexity.ai/library.
- לחצו על סמל האפשרויות הנוספות […] (שלוש נקודות) בפינה הימנית העליונה.
- בחרו „מחיקת כל השרשורים”. לא ניתן לבטל פעולה זו.
מחיקת שרשורים ספציפיים
כדי להסיר שרשור בודד או פוסט ספציפי שיצרתם:
- עברו אל https://www.perplexity.ai/library.
- לחצו על סמל האפשרויות הנוספות […] (שלוש נקודות) לצד השרשור שברצונכם למחוק. לחלופין, היכנסו לשרשור הרלוונטי, לחצו על סמל האפשרויות הנוספות ובחרו „מחיקה”.
מחיקת מרחב ספציפי
כך מוחקים מרחבים, דפים או שרשורים בודדים:
- לחצו על המרחב או הדף שברצונכם למחוק.
- לחצו על שלוש הנקודות (…) לצד הכותרת ובחרו „מחיקה”.
- שימו לב: נבקש מכם לוודא שוב שברצונכם למחוק את התוכן. לא ניתן לבטל פעולה זו.
מחיקת קובץ או תמונה ספציפיים
קבצים נשמרים כברירת מחדל למשך 30 יום. כדי למחוק קבצים שהועלו, יש למחוק את השרשור כולו. מידע נוסף על שמירת קבצים זמין כאן.
למידע נוסף על האופן שבו Perplexity מטפלת בנתונים שלכם, בקרו במרכז העזרה של Perplexity.